8 Ocak 2014 Çarşamba

Vanilya Club Ocak 2014 Kutusu

   Merhabalar... Son bir kaç aydır Vanilya Club kutularını beğenemiyordum. Hatta geçen ay kutuyu iade ettim, o derece... Bu ay ise işe yarayan ürünlerle dolu güzel bir kutu hazırlamışlar bizlere... Kutunun içindeki tüm ürünlerin fotoğrafı şöyle;


1) Kutuyu açınca ilk dikkatimi çeken 30 ml lik Boots No.7 Fondöten oldu. Vanilya Club satış fiyatı 49 TL. Bizi gelenin de orijinal boy olduğunu tahmin ediyorum çünkü internet sitesinde orijinal boyunun kaç ml olduğu yazmıyor ancak aynı boy gibi gözüküyor. Bu ürüne tek itirazım bana gelen "45 WALNUT" tonunun benim tenim için oldukça koyu olması, keşke kutu gönderimleri yaparken buna da dikkat etseler. Açık renk pudrayla veya başka ürünlerle dengeleyerek kullanmak durumunda kalacağım.

            

2) Palmer's Cocoa Butter Formula, Kakao Yağlı Vücut Losyonu (50 ml) ikinci olarak dikkatimi çeken ürün oldu. Palmer's markasının Leke Karşıtı Kremini memnun kalarak kullanıyorum. Dolayısıyla bu ürünü de merak ettim. Kutudan çıkan 50 ml seyahat boyu fiyatı 9 TL.


                       
                        
3)  Lancester ürünleri çıktı kutudan; göz kremi, gece kremi, gündüz kremi, sıkılaştırıcı krem... Set olarak kullandığımızda 3-4 hafta yeteceğini düşünüyorum. Ürünün etkisini hissedebilmemiz için yeterli bir süre yetecek boylarını set olarak (gündüz-gece ve göz kremleri) göndermiş olmaları da hoşuma gitti. Böylece tüm ürünlerini kullandığımızda memnun kalıp kalmayacağımızı görmüş olabileceğiz. Bir de kırışıklıklar için olan yoğun kremlerinin de testerını göndermişler.

                         

4) Son olarak kutudan çıkan marka Kitoko... Saç bakım yağı... 2-3 kullanım deneyebileceğimiz 10 ml lik deneme boyunu göndermişler. Şu an Vanilya Club'da %40 indirimde 95 ml lik orijinal boyunun fiyatı 12 TL. Hemen denenip beğenilirse sipariş edilebilir. İndirimsiz fiyatı 20 TL.

                   

   Eklemek istiyorum ki maalesef fotoğrafta göreceğiniz üzere sevdiğimiz ve farklı amaçlarla kullandığımız Vanilya Club'ın özel kutuları yerine karton kutuları içinde geldi ürünler yine... Sanırım ellerinde bu kutu stoklu ve bitirmeye çalışıyorlar (umarım). Ve umarım önümüzdeki ay da çöpe gidecek bu karton kutulardan gelmez.



    Benim geçtiğimiz aylara nazaran daha fazla tatmin olduğum bir kutu olmuş, bahsettiğim ufak tefek yakınmalarım olsa da :) Siz nasıl buldunuz bu kutuyu ???

10 yorum:

  1. Benim kutudan oldukça farklı. Lancaster ürünlerini ben seviyorum iyi günlerde kullan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet farklı kutular varmış, sana Alessandro ürünlerinin olduğu kutu mu geldi? Rujlu, ojeli, yara bantlı :)

      Sil
    2. Evet canım bana gelen kutu tam da o bende yazdım bloga beklerim :))
      http://nypdsena.blogspot.com/2014/01/vanilya-kutu-ocak-ay.html

      Sil
  2. memnun musunuz sanırım 35 tl aylık değiyor mu gelen ürünlere bende abone olsammı olmasammı kararsız kaldım açıkcası

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet aylık 35 tl, açıkçası son birkaç aydır performans düşüklüğü var. Geçen ay ben kutuyu iade etmiştim, bence çok kötüydü. Bu ay memnunum.. Tamamen sürpriz oluyor her ay, yine de ben almaktan vazgeçemiyorum Lilakuyu da Vanilya Kutuyu da..

      Sil
    2. abone oldum bende meraktan:) iade edilebiliniyormu o zaman para iadesimi yapıyorlar oda ilginçmiş:)

      Sil
    3. Evet, ben şikayetlerimi dile getirdim arayıp, onlar da kutuyu Aras Kargoyla karşı ödemeli gönderebileceğimi söylediler. Sonra da kartıma para iadesini yaptılar. Umarım önümüdeki ay güzel bir kutu denk gelir sana ilk ayında :)

      Sil
    4. ilk kutu gönderimi olarak ocak yazıyodu bende anlamadım şimdi bu aymı gelecek önümüzdeki aymı inşallah yoksa valla bende senin gibi arar iade ederim az değil sonuçta para ödüyoruz:)

      Sil
    5. Bir arkadaşımın daha başına gelmişti, Ocak ayı kutusu yeni gönderildiği için bir sonraki ayı beklemektense bu ayın kutusunu gönderebilirler sana... Yalnız bu kutu dışında farklı bir kutu daha gönderildi Ocak ayında makyaj malzemesi daha bol olan... Farklı bir kutu gelirse şaşırma :) Ama genelde ilk kutular güzel geliyor.. Gelince paylaşırsan sevinirim ;)

      Sil
    6. yani ilk kutu ya vazgeçilmesin diye bencede bol koyabilirler:) paylaşıcam canım bilgi için çok tskler:)

      Sil