16 Ocak 2016 Cumartesi

BİTENLER (Saç Ürünleri)

   Merhabalar :) Bir önceki yazımda belirttiğim üzere bloğuma mecburi bir ara vermiştim. Bu süreçte pek çok ürün kullanmaya devam ettim tabi ki ve elimde pek çok "biten" birikti. Bir çoğunun henüz yazısını yazamamış olsam da, en azından toplu bir bakış olması açısından "bitenler yazısı" yazmaya karar verdim; ancak hepsini tek yazıda yazmam ve fotoğraflamam mümkün olamayacağından (3 koca poşet ürün birikmiş:)) kategorize ederek yazacağım. Ve bitenlerin ilk kısmı; saç ürünleri...


 

1) Eau Minerale Paris Saç Bakım Şampuanı ; Bu seri bana firma tarafından denemem için gönderilmişti. Ayrıntılı yazısı için buyrun.  Argan yağının saçlarımıza faydası artık hepimizce bilinen bir gerçek. Bu seri de kullandığım yaz ayları boyunca saçlarıma gereken bakımı sağladı.
2) Eau Minarale Paris Express Bakım; Aynı serinin saç bakım maskesi... Her banyoda kullandım ben, saçımı hiç ağırlaştırmadı.
3) Eau Minerale Paris Argan Yağı; Bu da banyo sonrası bakım için harika bir ürün. Bittiğinde baya üzülmüştüm :) Saç uçlarım bu ürünü kullandığım süre boyunca (ki bahsettiğim süre yaz ayları) hiç kırılmadı.

                                        

4) Bioblas Şampuan; Mevsim geçişlerinde benim de saçlarım normalden fazla dökülme eğilimi gösteriyor çoğumuz gibi... O dönem aldığım ve amaca yönelik olarak memnun kaldığım bir ürün oldu.
5) Bioblas Maske; Şampuanıyla beraber kullandım haftada 2 kere. Mevsim geçişini bu ürünlerle sorunsuz atlattım.

                                                 

6) Milk Shake Silver Şampuan; aslında bu 2 ürün için ayrıca bir yazı hazırlamayı düşünüyorum çünkü hak ediyorlar. Kuaförümden tavsiye üzerine aldığım ürünler... Silver şampuan özellikle saç rengini korumak için tasarlanmış oldukça ilginç, mürekkep rengi bir ürün... Yazısı yakında... Kısaca saç rengini uzun süre korumak isteyenler için harika bir ürün...
7) Milk Shake Whipped Cream; Allah'ımmmm böyle güzel bir koku olamazzzz, bu ürüne aşığım, bayılıyorum :))) Yazısı yakında... Tekrar tekrar alıyorum diyeyim, siz anlayın...

                                                           

8) Urban Care Saç Spreyi; Saçım çok düz olduğu için şekillendirdiğim zaman (maşa vs) kalıcı olması adına tutuşu güçlü saç spreylerini tercih ediyorum. Bu da tutuşunu oldukça sevdiğim bir ürün oldu... Tabi tutuşu güçlü olmasının yanında maalesef saçı sertleştiriyor da... Hayalimdeki saç spreyini henüz bulamadım, öneriniz varsa memnun olurum :)
9) Elidor Ekspres Bakım Spreyi; İndirimden aldığım bir üründü. Bilemiyorum belki bu yüzden sprey kısmı inanılmaz sertti ve çok zor, açıkçası bitsin diye, kullandım. Memnun kalamadım, saçı ağırlaştırdığını da söyleyebilirim.
10) Toni&Guy Kuru Şampuan; Aslında çok yağlanan bir saç yapım yok, yine de hafif yağlanma hissettiğim günlerde kullandım. Lilakutu'dan çıkmıştı. Denedim ama çok sevemedim. Başka marka isimleri duyuyorum kuru şampuanlarda, hacim için kullananlar varmış aranızda, okudum :) Deneyeceğim tabi ki ;)
11) Huncalife Hair Specialist Nature Sarımsaklı Şampuan; Sarımsaklı yazdığına bakmayınız, asla öyle bir kokusu yok. Oldukça fresh bir yapısı var şampuanın. Doğal olduğu için diye tahmin ediyorum ki diğer normal şampuanlar kadar köpürmüyor ancak aynı işlevi yerine getiriyor.

                                          

   "Bitenler" yazılarım devam edecek :) Merak ettikleriniz ve/ya önerileriniz için yorumlarınızı bekliyorum...


5 yorum:

  1. baya bir ürün bitirmişsin canım ben bioblstan memnun kalmamıştım ama diğerlerine bakacağım :) gesin yeniler şimdi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uzun bi ara verince böyle oluyo :) Amaca yönelik kullandım ben de Bioblas'ı, saçlarımın döküldüğü mevsim geçişinde, o anlamda memnun kaldım ama onun dışında bir onarım, parlaklık vs beklentisi olursa tabi tatmin etmez, katılıyorum. Milk Shake'in köpük kremini bulursan mutlaka kokla, harika bir şey, saçı da yumuşacık yapıyor, resmen mutluluk veriyor :))

      Sil
  2. Milk shake ürünlerini seviyorum, saç spreylerinin saçı sertleştirmesinden nefret ediyorum :Q

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Milk Shake benim de favorim oldu :) Saçı hem güçlü tutan hem de sertleştirmeyen sprey istiyoruz, çok mu şey istiyoruz :))) Arayışlarım devam ediyor, bulursam mutlaka paylaşıcam..

      Sil
  3. Merhaba,Güzel bir yazı olmus, yves rocher incelemem için bende bloguma davet etsem ?? http://pinolimakyaj.blogspot.com.tr
    Teşekkürler..:))takip edin lütfennnn

    YanıtlaSil