7 Ağustos 2014 Perşembe

Giovanni 2chic Brezilya Keratini ve Argan Yağı Ultra Yatıştırıcı Durulanmayan Bakım ve Şekillendirme İksiri

   Merhabalarrrr :) Bir süredir saç bakım ürünü yazmamışım, son zamanlarda kullandığım bu ismi uzun arkadaşı sizlere tanıtmak istedim bu sebeple :)


   Gratis indiriminden almıştım kendisini merak edip... Ürünün arkasındaki açıklamada beni çeken hayvanlar üzerinde test edilmemiş olması ve %100 bitkisel kökenli bileşenleri olması ve dahası ftalatlar,yapay koku, boyar maddeler, sülfat, paraben ve PEG içermiyor oluşuydu. E peki ne var içinde ? Bitkisel kökenli Pyhto-Keratin, Pro Vitamin B5, E Vitamini var mesela...

   Gelelim ürünle ilgili düşüncelerime ve nasıl kullanıldığına. Banyodan sonra nemli saça eşit bir şekilde dağıtıyoruz. Burada miktar çok önemli, benim uzun saçlarım olduğu için ben 4-5 pompa kadar kullanıyorum. Fazla kaçırdığım ilk sefer biraz ağırlaştırmıştı saçımı ancak kendi saçınıza uygun olan doğru miktarı bulursanız böyle bir sorunla karşılaşmayacaksınızdır. Saçları yatıştırma ve yumuşatırken de bakmı yapma iddiası var. Bence de bu konularda başarılı...

             

   Diğer vaatlerini tek tek inceleyelim;

- "Her tutamı düzleştirir ve şekil verir." Benim zaten düz saçlarım var, ancak diğer bloglarda okuduğum kadarıyla dalgalı-kıvırcık saçlarda düzleştirmekten ziyade dalgaların şeklini belirginleştirip yatıştırdığı söylenmiş.
- "Yumuşaklık ve parlaklık kazandırır." Gerçekten yumuşacık oluyor saçlar, parlaklık konusunda çok fazla bir etkisini görmedim.
- "Uçuşmayı engeller." Evet, saçı yatıştırdığı ve yumuşaklık verdiği için elektriklenmenin ve tel tel görünümün de önüne geçiyor.
- "Kırık uçlara karşı koruma sağlar." Saçlarımda pek kırık olmadığı için bu etkisini gözlemleyemedim ancak içeriğinden dolayı doğru olabileceğini düşünüyorum, saçlarımın bu ürünü kullanmaya başladıktan sonra daha sağlıklı gözüktüğü doğru...
- "Boyalı saçlar için güvenlidir." Tercih sebeplerimden bir diğeriydi, boyalı saçlarımda herhangi bir olumsuzluk yaşamadım.

           

   Ürün 118 ml, 12 ay kullanım süresi var açıldıktan sonra. Ortalama 20 TL gibi bir fiyatı vardı, ben indirimden daha da uyguna aldım. Oldukça bereketli bir ürün. Pompalı yapısı kullanım kolaylığı ve ürün ziyanını engelleyip istediğimiz kadar miktar ürün kullanabilmemizi sağlıyor. Ancak içerisini gösteren bir ambalajı olmadığı için ne kadar ürün kaldığını bilemiyoruz, bu bence ambalajının olumsuz özelliği... 2 aydır kullanıyorum, henüz bitmediğini söyleyebilirim.

   Açıkçası ben fiyat-performansını ve içeriğini beğendim ve tekrar almayı düşünebileceğim bir ürün. Sizler bu ürünü deneyimlediniz mi? Ya da denemeyi düşünür müsünüz? Benzer olarak kullandığınız ve beğendiğiniz-tavsiye edebileceğiniz ürünler var mı?


5 yorum:

  1. güzel bir ürüne benziyor, denemeli:)

    YanıtlaSil
  2. Bir arkadaşımın tavsiyesi ile aile fertlerimden birine aldım bu ürünü ilk başta fiyatı pahalı gibi geldi ama verdiği sonuç mükemmeldi gerçekten başarılı bir ürün tavsiye ederim

    http://www.sackozmetik.com/U1319,202,kerastase-densifique-30x6ml-kerastase-densifique.htm

    YanıtlaSil
  3. http://guzellikdunyam.net/ burada birçok saç uzatma tavsiyesi ve markalar bulabilrsiniz :)

    YanıtlaSil
  4. Bu aralar saç parfümü ve saç bakım spreylerinin kokusu konusu baya ilgimi çekiyorda acaba bu ürünün kokusu nasıldır? Ve kalıcı mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hafif bir kokusu var, beni rahatsız etmedi. Kokusuna bayıldım da diyemem, sıradan.. İlk 12 saat hissedebilirsiniz kokusunu zaten sonra pek hissedilmiyor..

      Sil