4 Mayıs 2014 Pazar

4. Çekilişimin Kazananı :)

   Merhabalarrrr :) Yoğun, yorucu ve şehir dışı çalışmacalı iş tempomdan dolayı bloğuma zaman ayıramamam bir yana çekiliş sonuçlarını kontrol edip talihliyi belirlemem de 1 hafta kadar gecikti, öncelikle bu gecikme için çekilişime katılan ve sonucun açıklanmasını bekleyen herkesten özür dilerim. Daha da bekletmeden hemen sonucu açıklıyorum.

   Malesef pek çok geçersiz katılım vardı, ya linkler silinmiş, hatta kimisi sadece "paylaştım" yazmış ancak link yok.. gibi çeşitli ana şartların yerine getirilmediği katılımları çıkartınca 81 geçerli katılım olmuş. Random aracılığıyla yaptığım çekilişte talihlim 24. katılımı gerçekleştiren sevgili "Seçil Şenol" oldu.


   Kendisine hemen e-mail atıyorum, umarım en kısa sürede bana ulaşır zira hediyeleri paketlenmiş kargoya hazır şekilde kendisine gönderilmeyi bekliyor :)

   Şehir dışına tekrar çıkmadan yeni yazı girmek ve yeni çekiliş yapmak planlarım arasında... Yeni çekilişimin hediyeleri hazır bile;) Takipte kalınnnnn... Sosyopericiğiniz buraları özledi :)


4 yorum:

  1. yupppiiiii :) çok teşekkürler, biz de seni özledik yeni yazılarını bekliyoruz
    sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Kazanan şanslıya tebrikler :) Bu arada harika bir mimde mimlendin; http://kizilcikserbetimm.blogspot.com.tr/2014/05/mim-siz-hic.html

    YanıtlaSil
  3. Yinemi geç kaldım :/ Bu çekilişleri kendi bloğumda da yayınlayabilirmiyim tabiki diğer çekilişi bloğum kozmetikhane.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. Merhabalar
    Blogunuzu takipteyim. Yepyeni bir blogum var. Takibe alarak hem destek verır hemde heyecanımı paylasırsanız cok sevınırım.
    Şimdiden Çok Teşekkür Ederim
    http://yasamvekadinadair.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil