7 Ocak 2014 Salı

Aralık 2013 Lilakutudan çıkan SEROTİS Kulak Temizleme Köpüğü hakkında firmadan gelen ayrıntılı bilgi...

   Merhabalarrr :) Aralık 2013 Lilakutu Keşif Kutusu hakkındaki yazımda "Serotis Kulak Temizleme Köpüğü" ile ilgili çekincelerim olduğunu, daha önce kullanmadığım ve nasıl kullanıldığını da bilmediğim bir ürün olduğunu yazmıştım. Firma bloğumdaki bu yazımı okumuş olacak ki bana bir e-mail atmışlar konuyla ilgili. Hem şaşırdım hem de hoşuma gitti, aynen paylaşıyorum; belki benim gibi ürünle ilgili bilgi almak isteyen vardır aranızda... İlgilerinden dolayı teşekkür ve tebrik ederim kendilerini :)
 
 
 
Sevgili Sosyoperi,
Aralık 2013 Lila Kutu sayesinde Serotis ile tanışmanızdan çok memnun kaldık. Serotis’in kullanımı ve özellikleri ile ilgili detaylı bilgiye ihtiyaç duyduğunuzda bizimle irtibata geçerseniz çok mutlu oluruz. Ekibimizde yer alan KBB Uzmanımız ve Eczacımız her türlü konuda size destek vermeye hazır. 
Kulaklarınızı nasıl temizliyorsunuz sorusuna en sık verilen cevap şüphesiz kulak temizleme çubukları. Oysa konunun uzmanı KBB doktorları bunun kesinlikle yanlış olduğunu söylemekte. Ayrıca atılamayan kulak kirinin sebep olduğu sayısız sağlık sorunu bulunmakta. Koruyucu yöntemler her zaman tedaviden daha kolay ve ucuzdur. Kulak temizliği ve bakımı için tasarlanmış Serotis ile keyifli bir deneyim yaşamanızı dileriz.
 
KULAK KİRİNİN NEDEN OLDUĞU SORUNLAR
·       İşitme Kaybı
·       Kulakta Çınlama
·       Kulak Ağrısı
·       Kulakta Kaşıntı
·       Kulakta doluluk hissinin verdiği rahatsızlık
·       Sersemlik (Vertigo)
 
DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER
Kulak içinin pamuklu kulak çubukları benzeri katı malzemeler kullanılarak temizlenmesi sırasında dışardan gelen baskı ile kulak yolundaki kir daha da içeriye itilmekte ve ardışık temizlikler sonucunda kulak yolunun bazı bölgelerinde birikmelere yol açabilmektedir. Bu birikmeler sonucunda dış kulak yolu tıkanabilmektedir. Ayrıca kulak çubukları benzeri katı malzemeler ile yanlış temizleme sonucu kullanıcının kulak yolu sonunda bulunan kulak zarına zarar verebilme ihtimali bulunmaktadır.

pH değeri 5,5 olmayan klasik saç şampuanları veya cilt pH’ını alkali hale getiren sabunlar cildin asidik koruma tabakasını yok ederek yeni başlayan bir enfeksiyonun daha da alevlenmesine neden olabilmektedir.
Bu tip amaca uygun olmayan ürünler kulak kanalının temizliğine ve enfeksiyondan uzak kalmasına hizmet etmekten ziyade kanal içi dengenin bozulmasına neden olabilmektedir. 
Kulak temizliği önemlidir ve amaca yönelik güvenli ürünler ile yapılmalıdır.
Dermatolojik olarak test edilmiş, paraben ve alerjen içermeyen Serotis Kulak Temizleme Köpüğü, düzenli kullanımda güvenli ve etkin temizlik sağlayan, cildinizle dost bir kulak temizleme ürünüdür.
SEROTİS
Serotis, düzenli kulanımda buşonun (kulak kirinin) kulak tarafından atılmasını kolaylaştırıcı etkisi sayesinde tahriş ve kanama olmadan kulak temizliği sağlayan bir kulak temizleme köpüğüdür. Serotis etken madde olarak çocuklarda bile rahatlıkla kullanılabilecek bir ürün formülasyonuna sahiptir.

Kullanımı son derece kolay olan Serotis ve Serotis Kids dermatolojik olarak test edilmiştir, paraben içermezler, non-allerjiktirler ve pH değerleri 5,5’tir. Serotis Kids çocukların hassas cildi için özel olarak formüle edilmiştir ve alkol içermez.

Serotis köpük yapısı sayesinde uygulama kolaylığı, durulama kolaylığı ve etkin dozajlama sağlar. Yine bu köpük yapısının sağladığı geniş yüzey alanı sayesinde kulak içi kanal yüzeyinin tamamına etki eden bir temizlik sağlar. Serotis cilt ile uyumlu, cildin pH dengesini bozmayan bir kulak temizleme ürünüdür. Enfeksiyon oluşturucu ya da enfeksiyonu arttırıcı bir etkisi olmayan ve salgılanan serumen miktarı üzerine azaltıcı yada arttırıcı etkisi olmayan bir üründür.

Serotis içerdiği surfaktanlar yardımıyla yağ bazlı bir salgı olan buşonun (kulak kiri) daha etkin temizlenmesini sağlar ve düzenli kullanımda buşonun (kulak kiri) birikmesini önler. Kulak kirinin şişirilmeden, dolayısıyla kulak yolunda tıkanmaya ve tahrişe neden olmaksızın, dışarı atılmasına imkan verir. Hem serumenolitik hem de temizleme ve yağ çözücü özelliği olan etkin bir bir kulak temizleme ürünüdür.

Serotis hem kişisel hem de profesyonel kullanımda uygulama etkinkliğini ve verimliliğini arttıran ayrıca lavaj ve aspiratör yöntemi öncesi hastaya uygulanması ile kulak kirinin daha kolay temizlenmesini sağlayan bir kulak ve kulak kanalı temizleme köpüğüdür.
 

Her türlü sorunuz ve yorumlarınız için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Saygılarımızla,

BS İlaç ve Kozmetik Ltd. Şti

Göktürk cad. Suvenue Sitesi No:2 B Blok K:3 D:7 Göktürk / İstanbul
Tel       : +90 212 322 51 57
Fax      : +90 212 322 51 99
E-mail : info@bsilac.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder