12 Ocak 2014 Pazar

Kullanılmayı BEKLEYENLER 1 :)

   Merhabalar... Hep bitenler yazıları yazılıyor, ben bugün odamda genel temizlik yaparken kullandığım ve henüz kullanmadığım ürünleri ayırayım dedim... Demez olaydım:) 1 koca çekmeceye sığmadılar  henüz kullanmaya başlamadığım ürünler... Orhan Veli demiş ki "Beni bu güzel havalar mahvetti", ben de diyorum ki "Beni bu indirimler mahvetti" :)



   Ürünlerin genel görünüşü var fotoğrafta :) Ben de inanamadım ve sanırım 1 yıl alışveriş yapmasam bitiremeyeceğim kadar ürünüm var. Yanlış anlamayın zira bunlar henüz hiç açılmamış ürünler :) Devam ettiğim ürünleri çekmeye gücüm yetmedi, belki o da başka bir yazının konusu olur.

   Arkadaşlar bu durumda olan tek kişi ben miyim yoksa sizlerde aynı durumda mısınız? :))  Varsa siz de fotoğraflayıp paylaşırsanız zevkle okurum ben de...

   Bu arada bu kadar bol alışveriş yapma nedenlerimden biri de Sevgililer Günü için bir çekiliş düzenleme düşüncem aslında... 15 Ocak'ta Blog Açılış Çekilişim bitiyor ve hemen yeni çekilişim başlayacak, bilginize...İlk çekilişimde gördüm ki hediyeleri sadece kozmetikle sınırlı tutmayınca pek çok kişinin çok hoşuna gitmiş, çok mutlu oldum :) Ve yine ilk çekilişim gibi yelpazeyi geniş tuttum ve 1 aydır hediye topluyorum :)))

   Fotoğraftaki ürünlerin bir kısmı Gratis indiriminden, bir kısmı Clinique alışverişimden, bir kısmı Lilakutu ve Vanilya Kutudan, bir kısmı Yves Rocher indirim alışverişimden, bir kısmı kazandığım blog çekilişlerinden ve bir kısmı da yılbaşında arkadaşlarımın hediyelerinden, ve kalan kısmı da muhtelif zamanlarda kendimi tutamayıp çeşitli mağazalardan aldığım ürünlerden oluşuyor..

   Dediğim gibi, sizlerde "KULLANILMAYI BEKLEYENLER" inizi benimle paylaşırsanız sevinirim. Güzel ve sağlıklı günlerde kullanmak dileğiyle, nice indirimlere ve alışverişlere :))))

18 yorum:

  1. ooooo baya birikmiş. Ben kendimi baya tuttum ve çok şükür şu anda kullanılmayı bekleyen ürünlerim yok. İhtiyacım olmadıkça da girmiyorum hiçbir yere :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bugün evde olmamı fırsat bilip düzenlemeye girmesem fark etmeyecektim :) Bi anlamda da iyi oldu... Neyse uzun süre masrafım olmayacak gibi gözüküyor, bu şekilde kendimi avutayım bari:)))

      Sil
  2. uzun zamandır alışveriş yapmadığım için kullanmadığım ürün yok denecek kadar az:) rejimdeyim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de rejim vaktim gelmiş de geçmiş çoktan, kararlıyım :)))Elimdeki ürünleri tüketmeden başka alışveriş yok ekstra ihtiyaç çıkmadıkça...

      Sil
    2. :) mağazaya gidince dayanılmıyor, ben de gitmeme kararı aldım:) yoksa bir adım atsam var ya:))

      Sil
    3. İndirimlerin çoğunu atlattık şükür :) Mesela şu an Sephora indirimi var, aklımda bir kaç ürün vardı merak ettiğim ama bugün ki tablodan sonra gitmeme kararı aldım:) Dediğin gibi gittin zaman kendine hakim olmak daha zor :))) En güzeli yanaşmamak...

      Sil
    4. Allah'tan burda sephora ve rossman yok:)

      Sil
    5. Öyle miii, bi nevi şanslısın o zaman :) Hangi şehirde yaşıyorsun ?

      Sil
    6. Bodrum canım sadece Gratis ve Watsons var, onlardada standlar bomboş, Bourjuois yok mesela:(

      Sil
    7. Çok güzel bir şehirde yaşıyorsun, herkesin tası tarağı toplayıp yerleşmek istediği yerlerin başında :) O zaman yaşasın online alışveriş :)))

      Sil
  3. inanılmazsın :)) bende 3 parçadan fazla biriktimi ya kendime verip veriştiriyorum veya dağıtıyorum..batıyorlar sanki bana kenarda durunca :)) mrlgrck74.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Stokçu muyum neyim :) Evet bu sefer abarttığımı ben de kabul ediyorum, ama karar verdim diyete giriyorum, bir süre kozmetik-bakım alışverişi yok (sanırım uzun bir süre :)))

      Sil
  4. Kozmetik diyetine gir bence :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Girdim bileeee :) ihtiyaç dışı alışverişe son...

      Sil
  5. Lila kutu sağolsun bende de bir tester bolluğu var, onlar bana ben onlara bakıyorum =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Böyle biriktikçe birikiyor, ürünün hangi ay geldiğini unutuyorum :) Ama her ay yine büyük bi heyecan ve biraz da açgözlülükle sanırım yeni kutuyu bekliyorum :)

      Sil
  6. Bende bugünlerde bu tarz yazıları okudukça ,taktım kafama bitmedikçe almayacağım artık çok bişey :)
    İndirimlerin yakınından dahi geçmeyeceğim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de bu yazıyı yazdıktan sonra yeni kararlar aldım ve "ürün dibini görme projesi" ne başladım, okuyup katılmak istersen http://sosyoperi.blogspot.com.tr/2014/01/urun-dibini-gorme-projesi-project-pan.html?m=1

      Sil