1 Ocak 2014 Çarşamba

Flormar Passionate Dots Koleksiyonu PD02 Oje


    Merhabalarrr:)  Yeni yılın ilk gününden yılbaşı gecesi ojemle seslenmek istedim size :) Modern Tıpçı'nın kazandığım blog çekilişi hediyelerimden birisiydi ve tam da yılbaşı gecesine ve yeni yıl sabahına çok yakışacak bir renk olduğundan yeni yıla bu ojelerle girdim :)

 

   Çok hoş vişne çürüğü diyebileceğim bir tona sahip... Her renk ojeyi denemeyi sevsem de bordo tonları vazgeçilmezim. Ojenin şişesine baktığınızda normal bir parlak Flormar ojesi sanılabilir. Hatta sürerken bile tam olarak özelliğini fark edemiyorsunuz ancak kuruduktan sonra inanamıyorsunuz. O parlak bordo oje oluyor size mat ve dokulu kum efektli oje :)

                        

   Kuruma hızı çok iyi, 2 dakika içinde kuruyor ve kururken de kum efekti yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Fotoğraflarda tek kat ve kalın sürülmüş halini görüyorsunuz. Bence tek kat gayet yeterli rengini ve efektini ortaya çıkarmak için ancak ince 2 kat da kullanabilirsiniz tercihen. Bu ikinci sürüşüm ojeyi, ilk seferinde dayanıklılığını ölçebilmek adına hemen çıkartmadım ve nerdeyse 3 gün hiç soyulma yapmadan ve bozulmadan dayandı duş almama rağmen...


                    

   Uzaktan sanki oje sürmüşüz de üstüne yatmışız gibi bir hissiyat yaratırken yakınlaştıkça görenleri dokusuyla şaşırtıyor ancak ben dokulu ojeyim diye de bağırmıyor. Dozunda bir efekti var.

   Fırçası klasik Flormar fırçası... Sürümü kolay, kuruma hızı başarılı ve oldukça dayanıklı... Dokusunu ve rengini beğendiyseniz tavsiye ederim. Koleksiyonda 6 farklı renk var; bu renk dışında kırmızı, turkuaz, mavi, mor ve siyah...

2 yorum:

  1. Çok güzel anlatmışsın : ) Bu arada banner resmine bakınca bu çizgi film karakterlerini ne özlemişim onnu anladım çocukluğumuzda vardı : )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evettt, çok severdim ben de, Baverly Hills Çılgınları :))))

      Sil