2 Mart 2014 Pazar

BİTENLER - Şubat 2014

   Merhabalarrr :) "Şubat Bitenler" imle karşınızdayımmm... Bu ay yine pek çok ürün bitirdim, çok mutluyum. Zaten pek çoğunun yazısını yazmıştım. Önce topluca bir bakalım neler bitirmişim;
 

 

* Banyo Ürünlerimden Bitirdiklerim;



1) Johnson's Baby Şampuan ; çok severek kullanıyorum ara sıra... Saçıma hiç zarar vermeden çok güzel temizliyor. Köpürmesi pek iyi değil ama benim için bir nostalji :) Fırçalarımı temizlemek için de kullanıyorum.
2) Palmolive Body Butter Çilek Rüyası Duş Jeli; tabi ki hemen hemen hepimiz bayılıyoruz bu seriye... Özellikle kokusuna ba-yı-lı-yo-rum:) Tabi ki tekrar alırım.
3) Nivea Duşta Vücut Kremi (Normal Cilt) ; Yazısını ayrıntılı yazmıştım. Pratik bir ürün ve kokusunu seviyorum. Çok bereketli değil ama denemenizi tavsiye ederim. Yazın tekrar alabilirim.
4) Tung Dil Macunu ve Fırçası ; Herkesin kullanabileceği bir ürün değil, dil fırçalamak biraz midenizi ağzınıza getirebiliyor ancak kullanabilirseniz etkili ve bereketli bir ürün... Fırçası da eskidi ve siyah lekelenmeler oluşmaya başladı bitmeye yakın, ikisi bir çöpe gidiyor. Tekrar almayabilirim, etkisini sevsem de çok rahat kullanamadım bende...
5) Pura Natura Yüz Temizleme Jeli ; Cilt bakım rutinimi değiştirmeyi pek sevmesem de elimde olan ürünleri denemeye çalışıyorum. Bu da Lilakutudan ve sonrasında da Vanilya Kutudan çıkmıştı. Beğendim, o sıra ufak sivilcelenmelerim vardı ve iyi geldi çünkü oldukça kurutuyor cildi... Zaten kuru bir cildiniz varsa tavsiye etmem. Fiyatı da uygun ve bereketli bir ürün...

* El ve Tırnak Ürünlerimden Bitirdiklerim;



6) Neutrogena El Kremi (Parfümsüz) ; Çok bereketli bir ürün, aylardır zor bitirdim. Jel kıvamında ve kokusuz. Gerçekten yoğun bir bakıma ihtiyacınız varsa kullanabilirsiniz. Benim cildimin emmesi biraz zaman alıyordu ancak genelde böyle bir hissiyat yaratmamış diğer kullananlarda okuduğum kadarıyla... Başka çeşitlerini denemeyi düşünüyorum.
7) Benri Aseton (Çilek, Nemlendiricili) ; Genelde asetonlardaki kokuları sevmiyorum çünkü yoğun oluyor. Benri asetonları seviyoruz genel olarak, tekrar alınabilir. Ancak koyu renkler için olanı çok başarılı;)
8) Pastel Oje 130 Numara ; Ürün Dibini Görme Projeme aldığım ve bitirdiğim bir oje... Rengini çok severek kullandım, tekrar alabilirim.
9) Pastel Nail Hardener with Keratin ; yine ürün dibini görme projesi kapsamına aldığım ve bitirdiğim ve tekrar alacağım bir ürün... Şu an başka bir markanın sertleştiricisini kullanıyorum(yazısı gelecek) ancak Pastel daha başarılı...

* Saç Ürünlerimden Bitirdiklerim :

                      

10) Loreal Studio Line Silk Gloss Saç Spreyi ; Kazık gibi yapmadan saçı sabitleme konusunda çok başarılıydı. Tekrar alınabilir.
11) Osmo Wonder 10 (10 Etkili Durulanmayan Saç Bakım Maskesi) ; Çok çok güzel bir ürün... Yazsını 1-2 gün içinde geliyor, kesinlikle tekrar alınır.

* Cilt Bakım Ürünlerimden Bitirdiklerim;



12) Fresh Look Göz Serumu ; Verdiğim paraya acıdığım ve hiç bir etkisini görmediğim bir göz serumu oldu. Asla almam.
13) Fouf Dead Sea Gündüz Kremi ; Deneme boyunu kullandım ve oldukça beğendim. Hassas cildimi hiç rahatsız etmedi, sivilce veya yağlanma yapmadı karma cildimde... Cilt bakım rutinlerinde değişiklik yapmak isteyenler veya güzel bir gündüz kremi arayanlar deneyebilirler.
14) Fresh Look Anti Wrikle Day Shield ; yine deneme boyu bir üründü, olumlu veya olumsuz bir yorum yapabilecek kadar kullanmadığım için yorum yapmayacağım.
15) Tend Skin; Lilakutudan çıkmıştı. Batıklar için veya ağda sonrası hassasiyet için kullanılabiliyormuş. Ben de iki sorunda olmadığı için nerede kullanacağımı bilemedim :) Çöpe gidiyor.

* Makyaj ve Temizleme Ürünlerimden Bitirdiklerim;

                    
16) Nuxe Gül Yaprağı Temizleme Suyu ; Bloğuma yazdığım ikinci üründü. Çok severek kullanıyorum (elinde 1 adet daha var) ancak diğer bloglarda ikamesi olan ve beğenilen ürünler gördüm ve onları denemeyi düşünüyorum.
17) Fresh Look Tinted Renkli Nemlendirici; Hiç sevmedim. Kokusu bozulmuş fondöten gibi, nemlendirmesi yok gibi ancak cildimi yağlı gösterdi ve renklendirmesi yok denecek kadar az ancak üstüne ayrı bir makyaj ürünü kullanılamıyor çok kötü gözüküyor. 2-3 kullanım sonrası kalan çöp oldu, iyi ki deneme boyuydu.
18) Aqualina Dolci Baci Lip Gloss ; yine hiç sevmediğim bir ürün. Kokusu çok ağır ve kötü... Yapış yapış bir his bırakıyor. Ve çok çabuk bozuldu, yağlı kısmı diğer kısımdan ayrıştı, çöpe gidiyor.
19) Avon un ruj testerı... Rengini ve dokusunu-kalıcılığını çok beğendim ancak numarası silinmiş. Çok üzüldüm, nasıl bulacağım bilemiyorum :(

* Kişisel Temizlik Ürünlerimden Bitirdiklerim;



20) MendiX Ormanda Islak Temizlik Havlusu ; temiz bir içeriği ve çok şeker bir ambalajı var... Tekrar alırım.
21) Benri Kare Makyaj Temizleme Pamuğu ; hepimizin çok beğenerek kullandığı bu pamuklardan indirimlerde stokluyor muyuz? EVETTTT :)


   İşte benim şubat ayında bitirdiklerimmmm... 21 üründen 11 tanesinin yazısını da yazmışım, bi aferin kendime :) izin aralarında kullandığınız, sevdiğiniz ya da sevmediğiniz veya merak ettiğiniz ürünler var mı?

8 yorum:

  1. Oov ne kadar çok şey bitmiş. :)
    Bebek şampuanını saçıma denemedim hiç,bazen denesem mi diyorum. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence deneyebilirsin, ben severek kullanıyorum :) Köpürmesi pek iyi değil ancak göz yakmamasını ve o çocuksu hissini seviyorum :)

      Sil
  2. oh maşallah, gelsin yeniler diyelim mi:))

    YanıtlaSil
  3. yerine yenileri gelir herhalde en ksıa surede :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yerleri dolu dolu, yenileri açıldı kullanılmaya başlandı, ohhh :)

      Sil
  4. Oje bitirebilenlere hayranım:D Genelde kuruyor benimkiler (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazı ojeler hiç bitmiyor ve dolayısıyla tekrar alınmıyor tabi:) Ancak sevdiğim renkler olunca bitirebiliyorum ben de, yalnız değilsin :)

      Sil