11 Mart 2014 Salı

Down Under Natural's Argan Oil - Saç Bakım Maskesi

    Merhabalar... Saçlarım önemli valla, hepimiz için de öyle olsa gerek... Bu nedenle de en iyi ürünü bulmaya çalışıyoruz. Argan ve argan yağının özellikle saçlarımız için önemini de sık sık okuyoruz, içinde de argan olan saç ürünlerine özel ilgi gösteriyoruz. Bu saç maskesini merak edip deneme nedenim de buydu, fiyatı da içinde argan olan ürünlere göre makuldü.


   Vaatleri; "Down Under Natural's Argan Oil Besleyici ve Kırılma Karşıtı Bakım kolay kırılan ve yıpranmış saçlar için geliştirilmiş Argan Yağı ve Keratin içeren formülü; saç telindeki yıpranma ve ısı kaynaklı çatlakları doldurarak saçtaki hasarı onarmaya yardımcı olur. Down Under Natural's Argan Oil Saç Bakım Maskesi sadece 1 dakikada yoğun bakım sağlar. Saç yüzeyini pürüzsüzleştirir, saç ucu kırıklarının azalmasına yardımcı olur. Saçı besler, parlaklık ve yumuşaklık verir."
   Bakalım vaatlerini ne kadar yerine getiriyor? Aslında hemen hemen tüm vaatlerini yerine getiriyor, evet... Yalnız azar azar... Yani evet saç kırıklarında bir iyileşme oluyor ancak diğer standart maskelerden daha fazla bir etkisi olmadı. Saça verdiği parlaklıkta keza diğer maskelerle hemen hemen aynı...

                             

   Demem o ki çok bir beklentiye girmeyin argan yağı olan uygun fiyatlı bir bakım maskesi olduğunu görünce... Hem beklentiyi düşürürseniz daha memnun kalabilirsiniz üründen :) Benim sevdiğim yanlarından birisi çok pratik olması; sadece 1 dakika tutuyoruz yıkadığımız temiz saçımızda ve duruluyoruz. Ben saç derime şampuan dışında bir şey kullanmıyorum, maske de dahil. Dolayısıyla dibi hariç saçıma uyguluyorum, kalın uçlu bir tarakla tarıyorum ve iyice tüm saçıma dağıtıyorum ve hızlıca duruluyorum. İşte bu kadar ;)

                            

   Saçlarınızda öyle çok kırığınız yoksa bence sizi tatmin edecektir ancak yoğun kırık ve kuruma varsa yeterli gelmeyebilir. Aslında okuduğum pek çok blogger oldukça memnun kalmış, dolayısıyla yine de deneyin derim ;)

  Ürün 200 ml, 12 ay kullanım süresi var. Bir diğer evdiğim yanı ise hayvanlar üzerinde test edilmiyor oluşu...Lilakutu fiyatı 19 TL ancak indirimlerde daha uygun fiyata bulabilirsiniz.


  

5 yorum:

  1. bence saç maskeleri saçı anlık olarak pürüzsüzleştiriyor. Bir gün sonra saç yine eski haline dönüyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında genel olarak canlandırdığını da hissediyorum ben, zaten haftada 1 veya 2 kere kullanınca pürüzsüzlük etkisi de devam etmiş oluyor.. 1 kere kullanmak tabi pek bir işe yaramıyor ve etkisi çabuk geçiyor gerçekten de..

      Sil
  2. bende deneme boyunu almıştım gratisten, yeni kullanmaya başladım bakalım ben nasıl etkiler göreceğim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merak ettim beğenecek misin, yorumlarını bekliyorum...

      Sil
  3. Merhabalar Argan yağı için bir alternatif Eau Minerale Paris Argan Yağı içinde% 28 oranında argan içermekte.Son derece şekil vermek ve yumaşaklık parlaklık konusunda etkili... sadecekuaforde.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil