10 Mart 2014 Pazartesi

PCO Whitening Mask - Koyun Plasentalı Aydınlatıcı Maske

   Merhabalarrrr... Dün gece Lilakutu'mdan çıkan bu maskeyi denedim ve etkisine bayıldım. Yalnız 3 ay düzenli kullanım gerektiğini okudum daha etkili bir sonuç için... Ben de hemen Lilakutu sayfasına girdim ve siparişimi verdim bile... Evet fiyatı biraz pahalı, 12'li seti 160 TL, 1 tane de yanında hediye geliyormuş. Denemek istedim ki daha gerçekçi sonuçlarını da paylaşabileyim sizlerle de... Dolayısıyla tekrar yazacağım ayrıntılı ancak tek seferlik deneyimimi ve neden hemen sipariş verdiğimi yazmak istiyorum.


   Vaatleri; "Etkin içeriğiyle kırışıklıklar, sarkmalar ve cilt lekeleri üzerinde etkisini gösterir." En genel vaadi bu... Bu etkisini görebilmek için uzun vade kullanmak gerekiyor tabi ki... Gelelim diğer vaatlerine;
* Cilde duru ve parlak bir görünüm verir.
 - Evet tek kullanımda bunu hissettim. Cildime bir canlılık geldi kesinlikle...
* Anlık bakımlarda ciltteki yorgun ve renksiz görüntüyü arınmış ve canlı duruma getirir.
 - Gerçekten de cildimin buna ihtiyacı varmış, son günlerde yorgun görünümümden şikayet ediyordum ki evde bu maskeyi denemeye karar verdim. Doğru da karar vermişim :)
* İnce çizgi ve kırışıklıkların görünümünü azaltır ve oluşumunu geciktirir. Yüz ovalinin sıkılaşmasına yardımcı olur.
 - İşte bu etkilerini gözlemleyebilmek için de yine 1 kür yani 3 ay haftada 2 gün kullanılması gerekiyormuş, göreceğiz :)

                     

   Kullanımına gelelim; fotoğraflarda göreceksiniz ki paketin içinden "Çığlık" filmindekine benzer bir maske çıkıyor :) Tüm yüzü kaplayacak şekilde göz, burun ve ağız boşlukları açılmış şekilde biçimlendirilmiş. Boynunuz dahil kaplıyor.

            

   En az 20 dakika bekletilmesi gerektiği yazıyor ancak ben daha uzun tuttum, 30-35 dakika kadar iyice cildim emene kadar bekledim. Sonrasında da en az 6 saat yüzümüzü yıkamamamız ve başka bir ürün kullanmamız tavsiye edilmiş. Ben de aynen böyle yaptım. Hatta maskenin çıktığı paketin içinde kalan sıvıları da bitirene kadar ara ara yüzüme ve boynuma ellerimle yedirdim:)

                      

   İçeriği sizi olumsuz etkilemesin (koyun plasentası), kesinlikle kötü bir kokusu yok, hele de öyle koyun falan kokmuyor korkmayın :) Hatta ben kokusunu sevdim bile diyebilirim... Umarım uzun vadeli etkisini de severim, deneyen var mı aranızda ??


  

4 yorum:

  1. Merhabalar,Kozmetik blogları için şablon çekilişim var beklerim ;)
    Amigurumi Aşkına Şablon Çekilişi

    YanıtlaSil
  2. ben de tek bir maske denedim, açıkçası sevemedim, yapış yapış oldu yüzüm, tek kullanımda da bir etki görmedim tabii. Ama nette bakıyorum kimse memnun kalmamış. Sen genç olduğun için daha etkili olabilir tabii:)
    Gene de o kadar para vermem yahu, gider perricone md alırım:)

    http://belgin-ce.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olabilir :) siparişim geldi, 2. Yi de denedim ben etkisini gerçekten beğendim şimdilik, aydınlık verme konusunda başarılı gerçekten.. Daha uygun fiyatlı bir şey bulursam da denerim tabi :))

      Sil
  3. Merhaba, bu ürünün kullanımını bitirdin mi? Etkileri nasıl oldu? Ben de uzun zamandır almayı düşünüyorum da.

    YanıtlaSil