21 Aralık 2013 Cumartesi

Avon Ultra Colour Rich - Sparkling Warm Rose Ruj

   Merhabalarrr :) Bugün bir ruj yazısıyla buradayım. Avon markası gönlümüzde satış sistemiyle, indirimleriyle ve uygun fiyatlı alternatifleriyle yer etmiş bir marka... Yeni katalogları çıktıkça hiç bir şeye ihtiyacımız olmadığını düşünsek bile mutlaka sayfaları çevirirken gözümüze bişeyler takılıyor ve kendimizi ürünün kodunu yazarken buluyoruz :)

               

                       


   Bugünün konuğu ise Avonun metalik bitişli tatlı bir açık pembesi... İçinde ışıltılar var... Ancak sürdükten sonra normal bir mesafeden sime bulanmış gibi değil ışıldayan dudaklar fark ediliyor.

               

   Şık bir dizaynı var bence; siyah hafif topluca bir kabı var, ürünün yapısıyla uyumlu metal bir orta çerçeve sarıyor etrafını da... Blog yazmaya başlamadan önce aldığım için fiyatını hatırlamıyorum ama uygun fiyatlı olduğunu tahmin etmek zor değil.


                    

  Yapısına gelirsek, yumuşak bir dokusu var, topaklanma yapacak diye düşünüyorsunuz ama yapmıyor :) Eksi diyebileceğim tek yönü ise kalıcılığı, zaten öyle bir iddiası da yok, rujunuz silinmeye başlıyor ancak metalik doku biraz daha direnç gösteriyor. Hiç kokusu yok diyebilirim, kokulu ruj kullanamayanlar ya da sevmeyenler için iyi bir alternatif olabilir bu seri zira başka renkleri de var. Ürünün içinde jajoba yağı ve E vitamini de varmış, eh bu da bir artı.

                 

   Ben bu ruju daha çok yazın kullanmayı seviyorum, hafif yanık tene çok hoş duruyor. İçindeki ışıltılar, renginin açık olması ve ağır gözükmemesi yaz akşamları için ideal...

   Sizin sevdiğiniz rujlarınız hangileri, tavsiyeleriniz var mı ???

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder