27 Aralık 2013 Cuma

Gabrini Oje Sil Aseton / Süngerli Cam Kavanozda Aseton - Çilek Kokulu

  Merhabalarrr :) Bugün oje severler için pratik bir ürün olan "Gabrini Oje Sil" konuğum... Oje sürmek de bazen (özellikle koyu renkler sürerken) zahmetli olsa da işte yine o koyu renk ojeleri çıkarabilmek de bir o kadar zahmetli, bilirimmmm... Çeşitli yöntemlere ve ürünlere başvururuz da o hem tırnağımıza yer eden hem de silerken sağa sola etimize bulaşan bordolardan morlardan vazgeçemeyiz.

                      




                         


   Ürün şöyle ki; cam bir kavanozun içinde bir sünger var ortasından dörde kesilmiş ve tabi bir de asiton... Bu kadarcık... İçine tırnaklarınızı batırıyorsunuz ve başlıyorsunuz çevirmeye; artık tırnağınızı mı şişenin içinde çevirirsiniz şişeyi mi tırnağınızın etrafında döndürürsünüz o sizin yaratıcılığınıza kalmış:) Bi kaç tur sonra oje pes ediyor ve bir bakıyorsunuz kendini süngerin şefkatli kollarına bırakıvermiş. Ne bir sürü makyaj pamuğu zayiatı, ne tırnak etlerine ya da elinize pamuktan bulaşan renkler... Tabi yine de bu işlemi bitirdikten sonra bir pamuğa ve normal bir asitona ihtiyacınız oluyor, zira tırnak kenarlarında az miktarda direnen oje kalıyor, e o kadar da demedik, buna da şükür... Tabi bu bahsettiğim koyu renkler için, açık renkler de işiniz daha kolay... Ben ayrıca koyu renk ve açık renk için ayrı ayrı kavanoz kullanmanızı tavsiye ederim. Koyu renk ojeler süngere ve dolayısıyla tırnaklara ve etlerinize az da olsa renk verebiliyor.

  

   Bir süre sonra süngerin de rengi değişiyor, benimki çilekli olduğundan bordoları-kırmızıları makul bir süre (1 ay kadar) kamufle etti ancak artık hem rengi iyice değişmeye başladı (fotoğraftan görebilirsiniz) hem de süngeri ufak ufak tırnaklarıma parçalarını bırakmaya başladı. Ben de bu vesileyle diğer çeşitlerini de denemiş olucam, ilk alışverişimde edinicem. Zaten ağır bir asiton ve çilek kokusu yok, kavanozun içinde olduğundan dolayı da (öyle pamuğa direkt dökmediğimizden) hafif geliyor olabilir.

     

   Dediğim gibi bende çileklisi var ama 3 çeşidi daha mevcut; limon, elma, mavi esinti...  Fiyat-performans konusunda başarılı bir ürün olduğu kanısındayım; 3-4 TL civarı... Defalarca alır alır kullanırım, tavsiye de ederim henüz denemediyseniz...


4 yorum:

  1. sayfanıza bayıldım ben de bekliyorum sayfama ve instagrama @raniniblog

    YanıtlaSil
  2. Kapağı nasıl açılıyor bende aldım ama açılmadı

    YanıtlaSil
  3. Nasıl açıldığını bilen varmı ya

    YanıtlaSil
  4. kapağı nasıl açılıyo??

    YanıtlaSil