24 Mart 2014 Pazartesi

Benri Makyaj Temizleme Diski (Peeling Etkili)

   Merhabalar... Gratis indirimlerinden Benri pamukları stokluyorum ben de herkes gibi... Bu sefer dikkatimi bu peeling etkili pamuk çekti ve 1 tane de bundan alıverdim. Bakalım nasıl oluyormuş peeling etkili pamuk?


   Önce pamuğu kısaca tanıtayım, elips şeklinde bir tarafı normal bildiğimiz makyaj temizleme pamuğu diğer tarafı ise mavi partikülleri olan peeling etkili tarafı... Oldukça sert tanecikler bunlar...

                       

   Nasıl kullanmalı diye düşünürken deneme yanılma yaptım ve en çok tonik sürerken veya makyaj (göz makyajı hariç tabi ki) temizlerken kullandım. Hassas cildimi tahriş eder diye de çok nazik kullanmaya çalıştım çünkü gerçekten sert tanecikleri var.



   Sevip sevmemek konusunda çok kararsızım bu pamukları :) Bir yandan yüzdeki kan dolaşımını hızlandırdığı için faydalı buldum, diğer taraftan cildimi tahriş ediyormuş gibi hissettim. Ben  de her gün değil de 2-3 günde bir kullanarak orta yolu bulmaya karar verdim.

          

    İçerisinde 40 adet pamuk var, normal fiyatı 2.95, indirimden 1.48 TL ye aldım. Fiyatı oldukça uygun...

               

    Bence bu ürünü herkesin kendinin deneyip sevip sevmeyeceğine karar vermesi lazım çünkü ilginç bir pamuk... Kimisi çok sevip müdavimi olabilir kimisi ise 1 tane kullandıktan sonra kenara atabilir... En kötü ihtimalle normal yüzeyine kullanıp tüketirsiniz. Ben arada bir alabilirim diye düşünüyorum. Çok merak ediyorum aranızda kullanan varsa bana sevip sevmediğini yazabilir mi?:)


  

6 yorum:

  1. kullanıp denemek lazım ilk fırsatta:)

    canım mimlendin ;)

    http://makyajdenizi.blogspot.com.tr/2014/03/mim-1-3-soru-ve-calkusu-mimleri.html

    YanıtlaSil
  2. arada bir alıyorum ben de seviyorum ..

    YanıtlaSil
  3. ben sevmedim, çizdi resmen cildimi, klasik Benriden şaşmam:)

    http://belgin-ce.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 1 paket bitmek üzere hala kararsızım biliyor musun :)

      Sil