26 Aralık 2013 Perşembe

Clinique All About Eyes Roll-On Serum / Göz Çevresi Roll-On Bakım Serumu

   Merhabalar... Clinique' in yuvarlak demir bilyeli göz serumu bugün konuğum. Hoş gelmiş bloğuma:) Biliyorsunuz ki farklı markalarda da benzer ürünler var, ben açıkçası denemedim diğer markalardaki ikamelerini ama genel olarak bu ürünleri sabahları gözlerimizin etrafında dolaştırdığımızda demir bilyeleri sayesinde gözlerimizde bir rahatlık hissediyoruz şüphesiz ki:)



   Ben yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum bazen es geçtiğim, gerek hissetmediğim günler olsa da düzenli kullanıyorum diyebilirim. Şu an fotoğraflarda gördüğünüz setlerin içinden çıkan küçük boyu (seyahat boyu) ve yaklaşık 1-1.5 ay kadar dayandı. Normalde orijinal boyunu kullanıyorum ve gayet uzun süre (en az 4-5 ay, hatta daha da fazla) yetiyor. Demir bilyeleri sayesinde gözümüzün etrafında gezdirdikçe içinden yeter miktar sıvı ve renksiz serumu gözlerimizin etrafına yayılmış oluyor ve ürün hiç mi hiç israf olmuyor. Bu şekilde masaj da yapmış oluyoruz gözlerimize ki hem bu masaj sayesinde hem demir bilyesi sayesinde hem de serumundan dolayı sabah şişliklerimiz kısa sürede inişe geçiyor :)

                            

   Gelelim vadettiklerine;

* "Yorgun ve şiş göz çevresini nemlendirir, şiş görünümünü azaltır ve halkaları yok eder."
   -Şimdik şöyle ki, evet şiş gözlere iyi geldiği doğrudur ancak öyle çok bir nemlendirme beklememek gerekiyor. Öncesinde ya da sonrasında mutlaka göz kremi kullanmalı. Halkaları yok etmek konusunda yorum yapamayacağım çünkü öyle bir sorunum yok maalesef :p

* "Göz çevresini anında gözle görülür bir şekilde aydınlatır ve kullandıkça kalıcı çözümler sunar."
   -Bu konuda mucize beklemeyin bence; anında morlukları alan, halkaları yok eden herhangi bir ürünün var olduğunu zannetmiyorum (varsa kendinize saklamayın, paylaşın benimle de, aşk olsun size, ben böyle mi yapıyorum), düzenli kullanım gerekir böyle sonuçlar elde edebilmek için ki cümle sonunda da bu konuya vurgu yapılmış.

* "Özel roll-on başlığıyla masaj yapar, göz çevresini ferahlatır."
   -Yukarda yazdığım gibi, doğrudur :)



   Ürünün başlıca içeriğinden bahsetmek gerekirse; kafein, anti-oksidanlar ve yatıştırıcı botanik özler (halkalanmalara karşı), Sodium Hyaloranate (nemin ciltte uzun süre kalması içinmiş)... Yağsız ve parfümsüz bir yapısı var. Tüm Clinique ürünleri gibi alerjiye karşı gerekli testler yapılmış; hassas gözler ve lens kullananlar da rahatlıkla kullanabilir (yani ben:)). Ve de tüm cilt tipleri için uygun bir ürün...

   Derseniz ki "sadece sabahları mı kullanmalı?". Aslında tavsiye edilen sabah-akşam kullanılması ve hatta gün içerisinde ihtiyaç hissettikçe de tekrar edilmesi. Ne yalan söylim ben sadece sabahları kullanıyorum, zaten sabah-akşam göz kremi de kullandığım için bana yeterli geliyor. Bu sebeple de ürün bana uzun süre yetiyor olabilir, aman yanıltmış olmayayım :) Zaten açıldıktan sonra 6 ay kullanım süresi var,bilginize.

   Bi de bence çok önemli bir not; hijyen açısından kişiye özel bir ürün olmalı kesinlikle. Alalım da maaile kullanırız, denebilecek bir ürün kesinlikle değil. O bilyeleri gözümüzün etrafında gezdiriyoruz yahu;)

   Dur dur çok önemli not (yazıyı sonuna kadar okumanın faydaları :)) ; Ürünü buzdolabının normal kısmında (yani buzluk olmayan kısmında) muhafaza edin kuzucuklarım, işte asıl o zaman, sabahları o soğumuş bilyeleri gözlerinizin etrafında gezdirirken bana dua ediceksiniz :)

   Bende ki ürün 5 ml seyahat boyu ve set içinden çıkmıştı, zaman zaman tester olarak da veriliyor Clinique mağazalarında ellerinde varsa. Orjinali 15 ml ve fiyatı Clinique 'in online sitesinde şu an 99 TL.






  

6 yorum:

  1. Bense set şeklinde satın alıp kullanmıştım ve memnun kalmıştım. Morluklara etkisi yok ama verdiği serinlik hissi ve hafif nemlendirmesi güzeldi. 5 ml olmasına rağmen de gayet bereketliydi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, benimde kullanmayı sevdiğim ve özellikle sabahları faydalı bulduğum bir ürün:) Yalnız şimdi elimdeki bitti ve diğer markalardaki benzer ürünlerden birini mi denesem diyorum karşılaştırabilmek amacıyla...

      Sil
    2. Dene bakalım, bende senden görüp alırım

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. :))) Özellikle gece erken yatmayı sevmeyip sabah erken kalkması gerekenlerin derdi..

      Sil