27 Aralık 2013 Cuma

Yeni Yıl Hediyelerim VOL:1 "Modern Tıpçı Günlüğü" bloğunun çekilişini kazanmıştım, işte hediyelerimmmm :)


 Merhabalarrr :) Sıcağı sıcağına hemen paylaşmak istedimmm... Öncelikle Modern Tıpçı Günlüğü bloğunun güzeller güzeli sahibesine çokkkk teşekkür ederim tekrar. O kadar özenle seçti ki hediyelerimi, utandım birazcık.. Çekilişi çoktan seçmeliydi biliyorsunuz, çok hoş bir konsept oluşturmuştu. Çekiliş hediyeleri önceden alınan hediyeler olmayacaktı, eğer çekilişi kazanan bir kitapseverse sevdiği kitapları hediye edecekti, kozmetikseverse (benim gibi :)) makyaj ürünlerinden minik bir sepet hazırlayacaktı (minik miiii, 1 poşet dolusu demek istemiş galiba :)), ya da tatlı severse bol bol kalori hediye edecekti sevdiği bir pastanede :))) ... Böyle böyle 7 seçenek vardı... Tabi benim tercihimi tahmin etmek zor değil, kozmetikten yana kullandım tercihimi... İşte asıl süreç bundan sonra başladıııı :)))






   Benim işime yarayacak ürünleri bulabilmek için başladı sorular sormaya, şunu mu istersen bunu mu istersinnnn... Ayy ne zormuş bu kısmı, o benim istediğim hediyeler olsun diye benden cevap bekliyor ben onun seçimine bırakmak istiyorum çünkü şunu al bana bunu al bana demedim hayatımda kimseye... Ama baktım ki gerçekten işin içinden böyle çıkamayacağız ufak tüyolar vermeye başladım... Orta yolu bulduk. Bu arada da fark ettik ki zevklerimiz de benziyor birbirine, bi kanımız kaynamaya başladı ki sormayın...

   Neyseciğime; cancağzım hediyelerini büyük bir özveriyle ders aralarında, çıkışlarında topladı büyük bir hızla.. Hatta bulamadığı bir ürün vardı, illa bulacak, ben diyorum ki "boşver tatlım uğraşma" o diyor ki "hayırrrr, illa alıcam" :) Buldu valla sonunda, peşini bırakmadı, takdir ettim.

   Bu arada bu telefonlaşmalar arasında fark ettik ki onun okuluyla benim evim birbirine oldukça yakın.. E dedi "elden vereyim hediyelerini, hem kargo ulaştı mı derdim olmaz", ben de dedim "iyi olur hem sohbet ederiz, tanışmış oluruz"... Böylelikle bu sabah için sözleştik ve buluştuk. Allahım bir insan hem güzel, hem akıllı, hem bu kadar tatlı olabilir mi... Oluyor valla, maşallah maşallah... Gerçi derse yetişmesi gerektiğinden çok uzun oturamadık birer çay içtik ama ilerleyen bir tarihte, sınavlarından sonra kahve içmek için sözleştik tekrar...

   Şimdi diyorum ki bu bloğu iyi ki açmışım. Daha 2 ay olmadan hayatıma güzellikleri çekmeye başladı. Bu söz sana blogcuğum Seni Seviyorum, bu söz sana Modern Tıpçı'm, Seni de Seviyorum:)))




   Kozmetik hediyelerimi hemencik deneyip her birinin yazısını yazacağım, sabırsızlanıyorum :) Şahane ojelerim, BB kremim, göz makyaj temizleyicim, asitonum, benim daha önce çok severek kullandığım Mac eyelinerım ve çilek kokulu sabunum oldu (çokkkk güzel kokuyor, kullanmaya kıyabilir miyim onu çekmecemde bir süre saklar mıyım çekmeceyi açtıkça kokusunu alayım bilemiyorum)...  E bitmedi ki, tatlış bana defter almış, (onu 2014 günlüğüm olarak kullanıcam bana uğur getirsin, içine güzel güzel yazılar yazayım diye), renkli kalemleri sevdiğimi öğrenince çok şeker bir pembe kalem ekleyivermiş, güzelcik küpeler almış (hemen taktım yanında :))... Daha ne olsun ki, şahane bir çekiliş, şahane hediyeler, boş yok, hepsini çok beğendim. Tekrar tekrar teşekkür ederim, bundan sonraki çekilişlerini kaçırmamanızı tavsiye ederim size de. Bloğu da alışkanlık yaptı, her yazdığını okuyorum valla:) Siz henüz tanışmadıysanız bu blogla hemen tanıştırayım buyrunuz

   Herkese hayallerine kavuştuğu, ne dilerse onun gerçekleştiği bir yıl diliyorum. Beni sorarsanız; ilk ve erken yeni yıl hediyemi aldım, çok mutluyum, bekle beni 2014 :)

  

8 yorum:

  1. Canım gule gule kullan cok guzeller hayatında daha da guzellıkler olması dılegıyle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çokkkk teşekkür ederimmm, gerçekten çok keyifli hediye almak da vermek de:)

      Sil
  2. Çok güzel hediyelerin, iyi günlerde kullan. En önemlisi bir dost kazanmışsın :) bu hepsinden güzel.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikleee :) Çok teşekkür ederim, yeni yıl sana da güzellikler getirsin dilerim...

      Sil
  3. güle güle kullan :) hepsi belli ki özenle seçilmiş ve hoş ürünler :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ya, çok uğraştı gerçekten de ve en önemlisi sınav telaşında yaptı bunları, kıyamam onaaa :) Çok teşekkürler, yazılarını yazıcam tek tek ürünleri deneyip.. Aaa hazır aklımdayken hemen bloğunu ziyarete geleyim, çekilişine katılayım senin de, ne de olsa güzel enerjili ve şanslı bi günümdeyim :)

      Sil
  4. Okurken cok duygulandim:( napmissin yaaa :'( kiyamam kuzuma;) begenmene cok sevindim oncelikle:) ben de buyuk mutlulukla secmistim her birini. Hal boyle olunca begenilmesine daha da cok sevindim:) kupeleri evet dedigi gibi yanimda takti :D ve ona da cok yakisti ;)) zorla deftere yazi da yazdirdi bana yav dedim cirkin yazimla kirletmeyeyim deftercigi ama kizimiz keci yazacaksin da yazacaksin:D klasik sozler karalayiverdim ben de haliyle:) bana diyor guzel diye ama siz asil onu gorun bir icim su mubarek ya:) bakmaya doyamazsiniz o denli guzel ve tatli bir peri;) yeni yilin sana guzellikler getirmesi dilegimle sosyoperim;) haaa unutmadan onun da bana cok tatli surprizleri oldu eve bi gideyim su derslerden sonra hemencecik gosterecegim size;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatlımmmm, şimdi dokulu oje mi sürücem hemen, biliyorsun sabah ki oje maceramı :))) Evet, biraz zorla yazdırdım notu ama fotoğrafta da gördüğünüz üzere yazısı gayet güzel, sen bi de benimkini gör asıl tıpçı ben olmalıymış :))) Çokkk teşekkür ederim bak yine utandırdın beni güzel sözlerinle... İkimize de ve tüm iyi insanlara güzelliklerle geliyor yeni yıl ;) Ne de olsa bu yıl evrenden torpilli olucaz :)))

      Sil