12 Aralık 2013 Perşembe

Neutrogena El Kremi - Parfümsüz

   Merhabalarrrr :) Şimdi taze bloggerım ya, hani böyle yeni yeni keşfediyorum blog dünyasını, özellikle kozmetik, makyaj ve bakım bloglarını araştırır ve takip eder oldum. Baktım ki meğer yeni yılda pek çok blogger çekiliş yapıyor, eh hiçbirini kaçırmamalıyım sanki, bende bir mesai bu konuda sormayın:) O sebeple de biraz kendimi kötü hissettim, sürekli çekiliş yazıları paylaşıyorum, boş zamanlarımı da paylaştığım blogları incelemekle geçiriyorum, ama bi yandan da yazılacak pek çok ürün var elimde :) Ama iyi oldu, pek çok blog gezdim bu sayede, takip etmeye başladım;GFC nedir sayfaya nasıl eklenir, Bloglovin bende niye yok hemen üye olmalıyım... gibi şeyler öğrendim, öğreniyorum... En yakın zamanda da hediyeler toplayıp bende çekiliş yapmak istiyorummmm :) Hediye almak kadar vermek de çok keyifli çünkü, bu arada bir sürü çekilişe katıldım, inşallah kazandığım olur da buradan sizlerle paylaşırım.

  Gelelim el kremimize... Bir arkadaşımın tavsiyesiyle aldım, bu kış aylarında harika geldiğini söyledi ellere. Eee ne de olsa Norveçli balıkçıların el kremi, kolay mı ne soğuk var orda, biz 2 gündür kar gördük de donuyoruz :) Evet gerçekten de çok hızlı bir etkisi var, elleri sarıp sarmalıyor hemen... Yalnız oldukça yoğun bir krem, aman diyim fazla sürdüğünüzde elleriniz da bir süre yapış yapış bir hissiyat oluşabilir. Yoğun olmasına rağmen incecik bir dokusu var ve tüpünden de incecik yavaş yavaş çıkıyor, bu nedenle de fazla sıkıp israf etme riskiniz nerdeyse yok denecek kadar az, dolayısıyla oldukça bereketli. Ben 1 aydan fazla zamandır kullanıyorum, daha yarılandığını sanmam, sık sık da yanımdakilere ikram ediyorum hatta, alın alın sürün valla iyi gelir diye :)))


  
  Parfümlüsü de var ancak benim kullandığım parfümsüz olanı ve nerdeyse kokusu hiç yok, bu konuda hassas olanlar için iyi bir alternatif olabilir. İçeriğinden biraz bahsetmek gerekirse;
 gliserin el kremlerinin vazgeçilmezi ve sürer sürmez dokusundan hissedebiliyorsunuz içindeki gliserinin rahatlatan etkisini. Yalnız içinde paraben ve alkol var, haberiniz olsun.


  Tırnaklara ve tırnak etlerine de pek iyi geldiğini söyleyebilirim.
Hafiften masaj yaparak kullanmanızı da tavsiye ederim, hele ki akşamdan bu işlemi yapıp yatarsanız sabaha pamuk eller ve daha sağlıklı tırnaklarla uyanabilirsiniz ;) Özellikle soğuktan elleriniz çatlıyorsa bir deneyin, fiyatı da gayet uygun, zaman zaman kampanyaya da giriyor Gratislerde ya da Watsonslarda , ortalama 10 TL civarı ve nerdeyse tüm kış yetecek bir el kremi sık kullanımlarda bile...
  Son fotoğraftan dokusunu da görebilirsiniz, diğer el kremlerinden farklı, şeffafa yakın... Ürün 75 ml ve açıldıktan sonra 12 ay kullanım ömrü var.



                                                                                                                                                  
                                                                                                                                                                            


                                                                                                                                                                         








2 yorum:

  1. Merhaba. Bende krem meraklısıyım. Şuan Bionem ürünlerini kullanıyorum. denemek amaçlı aldım kullandım kokusu güzeldi.Kesinlikle vaadettiğini sağlıyor. Özellikle Erik çiçeği özü olan favorim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç denemedim Bionem kremlerini, nerelerde satılıyor acaba ? Bulursam alıp deneyeceğim mutlaka, teşekkür ederim yorumun için :)

      Sil