11 Şubat 2014 Salı

Vanilya Club Şubat 2014 Kutusu

  Merhabalarrrr :) Project Pan dahilinde dibini görmek istediğim ürünleri bir süredir yazıyorum ve toplamda 16 ürün oldu; hepsi de makyaj malzemeleri çünkü bakım ürünlerini daha istikrarlı kullanabiliyormuşum fark ettim ki :) Eh bi daha ki Project Pan'a kadar bunları ancak bitiririm dedim ve dün yeni çekilişimi başlatırken bu projeye dair yazılarımın da sonuna gelmiş oldum. Şimdi bakalım Şubat ayında Vanilya Club bizlere nasıl bir kutu hazırlamış ??


   Bu kutulara nazar mı değdirdik nedir, kaç aydır karton kutu gönderiyor Vanilya Club keşif kutusu olarak ve bu durumdan hiç hoşlanmıyorum :( Çünkü o caaaaanım kutuları biz değerlendiriyorduk yahu... İlk gönderdikleri ay yok nostalji yapıyorum, yok ilk çıkan kutumuzdu falan dediler ama aylardır aynı karton kutu... Normalde bir marka-hizmet zamanla hep daha iyisini hedefler ve yapmaya çalışır, ancak açıkçası her ay kendimi sorguluyorum bu ay alsam mı almasam mı diye Vanilya Kutuyu... Sonuçta 35 TL ye indirimde pek çok istediğim ihtiyaca yönelik ürün satın alabilirim diye düşünüyorum da işte keşfetme merakıma yenik düşüyorum :)

                          

   Toplamda 9 ürün var kutuda, iyi bir rakam gibi gözükse bile içeriklere göz attığımızda şişirilmiş bir rakam olduğunu görüyoruz çünkü 2 tane parfüm testerı, 1 cımbız, 1 tam boy ruj ve bunların dışında da hep küçük deneme boyları ürünler... Kalem kalem incelersek ;

1) Versace Crystal Noir EAU DE TOILETTE 1 ml lik sprey tester (kadın); bana biraz ağır geldi kokusu ama güzel ve kalıcı diyebilirim. Alınabilir ancak ben almayı düşünmüyorum, koku zevkime hitap etmedi.

2) Ferrari Black EAU DE TOILETTE 1 ml lik sprey tester (erkek) ; bunu sevgilime verdim tabi ve denedik ancak pek beğenmedik ikimizde, almayı düşünmeyeceğimiz bir parfüm... Tepe Notaları; yeşil limon, bergamut, elma, erik... Kalp Notaları; kardamom, tarçın, yasemin, gül... Dip Notaları; sedir ağacı, amiris ağacı, vanilya ve kristal misk...

3) Chantecaille Flower Harmozing Cream ; deneme boy bir gündüz nemlendiricisi...Denemediğim bir marka, İstanbul'da Kanyon Harvey Nichols, Ankara'da ise Kentpark Harvey Nicholslerde varmış şu an...

4) Chantecaille Rice and Geranium Foaming Cleanser ; bu temizleme jelinin yapısı %93 bitkiselmiş, paraben içermiyor ve içeriğinde pirinç ve sardunya özü var. Pirincin cilde pek çok faydası olduğu söyleniyor, özellikle Uzakdoğu ve Çin'de güzellik ürünü olarak binlerce yıldır kullanılıyormuş. Bu da ayrı bir yazı konusu :)

5) Chantecaille Lip Sheer (renk: meteor) ; ben bu kutuda en çok bu ruju beğendim, hatta bayıldım :) Hemencik bir denedim rengi koyu bir kahve gibi görünse de dudakta daha nüde bir duruşu var ve çok da güzel nemlendiriyor. Merak ettim fiyatına baktım, orijinal boyunun fiyatı 95 TL, gramajı yazmıyor, bize gelen de 2 gr gayet uzunnnn zaman kullanılabilir. Ayrıntılı bir yazı yazabilirim kullandıktan sonra...

6) Nuxe Gentle Exfoliating Gel - Gül Yaprağı Yüz Hassas Yüz Peelingi; Ben Nuxe ün aynı serisinden Gül Yaprağı Makyaj Temizleme Suyunu kullanıyorum. Ayrıntılı yazısı için TIK TIK :)  Bunu da merak ediyorum. Bakalım...

7 ve 8) Nuxe Huile Prodigieuse ve Nuxe Huile Prodigieuse OR; yüz, vücut ve saç bakımında kullanılabilen Nuxe ün bu kuru yağlarını merak ediyordum ve bir yerden deneme boyu gelsin diye bekliyordum açıkçası almaya değer mi değmez mi görmek için... 2 çeşidini de göndermiş Vanilya Kutu, ufak deneme boyları ama fikir vermesi açısından yeterli olabilir.

9) Rubis Cımbız; İlk gördüğümde çok kaba ve kalın göründü ancak kaşlarını uzun zamandır kendi alan birisi olarak hemen ertesi sabah denedim ve çok başarılı buldum. Açılı ve oldukça ince bir uçları var ve en küçük kaş telini bile affetmiyor ucu çıktıysa... Beğendim. Cımbız bozulacak bir ürün olmadığı için yedeği olması iyi oldu. Vanilya Cluba fiyatına baktım; normal fiyatı 25 TL imiş, şu an indirim var ve gri rengi 5.99 diğer renkleri 12.99 TL, cımbız ihtiyacınız varsa alınabilir.

                     

   Bu ay Vanilya Kutu böyleydi. Beğendiğim tarafı herkesin kullanabileceği ürünler göndermiş, yeni ve kaliteli bir marka olan Chantecaille ye dikkat çekmişler 3 ürünle, benim bazı ürünlerini severek kullandığım ve daha önce de pek çok farklı ürününü gönderdikleri Nuxe ürünleri diğer 3 lüyü oluşturmuş. Parfüm testerları her yerde bulup deneyebileceğimiz ürünler olduğu için açıkçası beni çok mutlu etmiyor. Cımbız ihtiyacı olanları sevindirmiş olabilir bu kutu.  Ancak yine de çoğu ürünün deneme boyu ve az gramajlı olması, kutunun özensiz ve karton olması da beğenmediğim yanlarıydı...  Farklı kutular görmedim ben, bu ay sanırım en azından çoğu kişiye aynı kutu gelmiş. Siz nasıl buldunuz bu ay kutuyu?

10 yorum:

  1. Lila kutuyu merak ediyorum ben bu ay. Fiyatına zam yapmışlardı acaba bi' değişiklik yaptılar mı diye? Vanilya kutu biraz özensiz mi acaba diyorum yazıları okuyunca. Birçok blogger alıyor ama ben henüz denemedim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet maalesef son aylar pek de iç açıcı değil :( Ben de inanılmaz heyecanla bekliyorum bu ay Lilakutuyu, diğer tüm kutular hayal kırıklığı olmaya başladı :(

      Sil
  2. Ben bu ay hiç sevmedim. Ürünlerden ziyade kutunun özensiz olması da sinir bozucu!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle canım, sanırım bu ay ben de dondurcam artık üyeliğimi ....

      Sil
  3. ben yayınlayıp reklamını bile yapma gereği duymuyorum açıkcası 2 aydır alıyordum ama bu ay dondurdum ne gelen ürünler bana uygun nede güzel ürünler lila kutu yu merak ediyorum bende bu hafta gelecek bakalım o nasıl çıkacak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 4-5 ay öncesine kadar güzel kutular geliyordu ancak bu özensizlikle çok üye kaybettiler, maalesef bende onlardan biri olcam sanırım... Gelsin Lilakutuuuuu :) Çok merak ediyorum çokkkk :)

      Sil
  4. kredi kartı kullanmadığım için hiçbirini alamıyorum, normal üyelik çıkarsalar da havaleyle alabilsek :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım yanlış bilmiyorsam lilakutuyu telefon faturana yansıyacak şekilde satın alabiliyorsun...

      Sil
  5. kutusu gerçekten ilk zamanlar güzeldi şimdi çok özençsiz....ürünlerde cezbetmedi 35 tl çok

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle, iade ettiğim kutu bile oldu bu sebeple... Umudumuz bu ay Lilakutu :)

      Sil